Lirik Lagu Bojoku Galak - Pendhoza

Pendhoza - Bojoku Galak

Penyanyi : Pendhoza Band
Judul lagu : Bojoku Galak
Pencipta : -
Album : Lagu Jawa Terbaru

Lagu Baru Pendhoza 2017
Grup band asal Imogiri, Bantul , Yogyakarta ini kembali merilis lagu baru berjudul "Bojoku Galak". Masih seperti lagu lagu sebelumnya, lagu terbaru Pendhoza juga menggunakan bahasa Jawa sebagai bahasa untama dalam pembuatan liriknya dan masih mengangkat tema dari kisah kehidupan sehari hari. Lagu ini hadir dengan nuansa musik campursari yang dipadu dengan musik dangdut dan rapp, lagu ini terdengar unik.
Lihat juga lirik lagu Pendhoza lainnya : Lirik Lagu Pokemon - Pendhoza
Lirik Lagu Bojoku Galak - Pendhoza
Lagu Bojoku Galak dari Pendhoza Band lirik bercerita tentang seorang lelaki yang sulit berpisah dengan istrinya meskipun galak, kelakuannya kadang menjengkelkan, sering marah marah tapi tetep cinta.
Berikut ini selengkapnya Lirik Lagu Bojoku Galak - Pendhoza.

Pendhoza Band Jawa
Pendhoza Band Jawa

Lirik Lagu Pendhoza - Bojoku Galak


Pendhoza - Bojoku Galak Lirik

wis nasibe kudu koyo ngene
nduwe bojo kok ra tau ngapenake
seneng muring, omongane sengak
kudu tak trimo, bojoku pancen galak

saben dino rasane ora karuan
ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
senajan batinku ngampet ono njero dada

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
kliru sitik wae aku mesti diseneni
ameh dolan ro konco kok ora diolehke
senenange nuduh dikira lungo ro liyane

yen wes ngono aku mung bisa meneng
tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
di matamu aku iki ora tau bener
kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

ibarate dele sing uwis dadi tempe
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
abote nduwe bojo sing galak
lek ra keturutan senengane mencak-mencak

ra usah digetuni aku kudu kuat ati
nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
distel kendo wae, tak nikmati uripe
senajane galak bojoku pancen sing ayu dhewe

kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
tetep cinta senajan bojoku galak

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene
Blog : https://lirik-lagu-dunia.blogspot.co.id/ tidak pernah membagikan file apapun. Kami hanya menulis lirik lagu dan informasi tentang musik, penyanyi, dan musisi terkait.

Blog https://lirik-lagu-dunia.blogspot.co.id/ never shared any files. We just write lyrics and information about music, singers and musicians.
Share

Lirik Lagu Bojoku Galak - Pendhoza

melalui media sosial dibawah ini :