Lirik Lagu Dunia
Info Lagu Terbaru dan Kumpulan Lirik Lagu Lengkap : lagu baru, lawas, Indonesia, barat, korea, dangdut dan lainnya

Lirik Lagu Pokemon / Pokok'e Move On - Pendhoza feat Apsari Barbie

Pendhoza - Pokemon Pokok'e Move On feat Apsari Barbie Penyanyi : Pendhoza dan Apsari Barbie Judul lagu : Pokemon / Pokok'e Move...

Lirik Lagu Pokemon / Pokok'e Move On - Pendhoza feat Apsari Barbie

Pendhoza - Pokemon Pokok'e Move On feat Apsari Barbie

Penyanyi : Pendhoza dan Apsari Barbie
Judul lagu : Pokemon / Pokok'e Move On
Pencipta : Pendhoza
Album : Lagu jawa Populer

Lagu Pokemon / Pokok'e Move On
Pendhoza adalah grup musik yang berasal dari Imogiri, Bantul, Yogyakarta. Selama ini terkenal berkat lagu lagunya yang menggunakan bahasa Jawa yang diiringi dengan musik campuran antara pop, campursari, rapp / hiphop bahkan juga regae. Seguah grup musik yang unik.
Salah satu lagu populer Pendhoza adalah lagu berjudul Pokemon yang merupakan singkatan dari Pokok'e Move On
Lihat juga lirik lagu Pendhoza populer lainnya : Lirik Lagu Cah Kerjo
Lirik Pokemon / Pokok'e Move On - Pendhoza
Dalam lagu ini Pendhoza berkolaborasi dengan penyanyi cantik Ap[sari Berbie.
Berikut ini selengkapnya Lirik Lagu Pokemon / Pokok'e Move On - Pendhoza feat Apsari Barbie.

Apsari Barbie
Apsari Barbie

Lirik Lagu Pendhoza - PPokemon Pokok'e Move On feat Apsari Barbie


Lirik Lagu Pokemon (Pokok'e Move On)

mas aku njaluk sing gedhe pangapuramu
sejatine aku isih tresno awakmu
tak akoni pancene aku sing kleru
ojo lungo kang mas pancen aku sing salah

cukup semene wae anggonku ngrasakke
ngrasakke sliramu sing malah soyo nyepelekke
jare tresno aku lha ko aku mbok sio-sio
polah sak penah mu gawe atiku tambah gelo

kang mas dudu maksudku gawe gelo atimu
pancen iki salahku aku sing ninggal awakmu
netes eluh iki mergo kangen marang kowe
opo kowe ngrasakke opo sing tak rasakke

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe
aku wes ora wani
opo meneh mbaleni
gandengan koyo wingi
sorry aku orang sudi

aduh dek aku wes loro
tak ikhlasno mergo ati uwes gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokok'e move on


ati iki isih tresno marang sliramu
jembarno pangapuramu kanggo awakku
snajan dirimu bacut cidro lan gejeron
kang mas mbok balio neng aku kowe ojo move on

neng ati rasane nyesek soyo tenanan
anggonku ngrasakke nganti koyo uwong edan
saben mbengi nyawang potomu dadi kelingan
nalikane aku ro kowe poto selfie bebarengan


getun ati iki yen uwes ngapusi
salahmu dewe mergo kowe sing njalari
pancen salah tak akoni aku salah
uwes gawe loro wes gawe urepku bubrah

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe
aku wes ora wani
opo meneh mbaleni
gandengan koyo wingi
sorry aku ora sudi

aduh dek aku wes loro
tak ikhlasno mergo ati uwes gelo
timbang aku gejeron mendingan aku move on
pokemon pokok'e move on

duh dek aku wes lali
nyambung katresnan ro kowe
aku wes ora wani
opo meneh mbaleni
gandengan koyo wingi
sorry aku ora sudi

aduh dek aku wes loro
tak ikhlasno mergo ati uwes gelo
timbang aku gejeron
mendingan aku move on
pokemon pokok'e move on

* Disclaimer :
Blog http://lirik-lagu-dunia.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download lagu Pokemon / Pokok'e Move On - Pendhoza feat Apsari Barbie mp3. Blog ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu Dunia beserta chord dan kunci Gitar. Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.
Suka / Bagikan :