Lirik Lagu Ipa Hadi Sasono - Semene Wae

Lirik Lagu Ipa Hadi Sasono - Semene Wae
Lirik lagu Semene Wae, Penyanyi: Ipa Hadi Sasono, "Lirik wes cukup semene wae anggonku nandang loro sing ning njero dodo". Lirik dan info lainnya temukan disini.

Lirik dan info Lagu Ipa Hadi Sasono - Semene Wae


Penyanyi: Ipa Hadi Sasono
Judul lagu: Samene Bae
Pencipta: Ipa Hadi Sasono
Kategori: Lagu Jawa

Penyanyi yang populer dengan lagu Rembulan Ing Wengi yakni Ipa Hadi sasosono kembali hadir dengan lagu baru, kali ini berjudul Semene Bae.

"Lirik wes cukup semene wae anggonku nandang loro sing ning njero dodo" adalah bagian lirik Ipa Hadi Sasono - Semene Wae.

Blog Lirik Lagu Dunia tidak membagikan download lagu Ipa Hadi Sasono - Semene Wae mp3 dan chord kunci gitar. Lirik lagu lengkap bisa anda baca di bawah ini.
Ipa Hadi Sasono - Semene Wae Lirik

durung suwe nggonku ngucap
tresnaku marang sliramu
ilang muspro
roso sing ning njero atiku
opo siro ora kelingan
mbiyen gandeng lan bebarengan
saben ndino ngomong sayang

eman ning nggeroso ati
roso sing mbiyen nyawiji
lamun bisa tresnaku ra bakal bubrah

ati ra bakal biso lali
ngugemi saben janji suci
dene siro sing mblenjani

wes cukup semene wae
anggonku nandang loro sing ning njero dodo
wes cukup semene wae
anggonmu natoni roso tresno

wes cukup semene wae
anggonku nandang loro sing ning njero dodo
wes cukup semene wae
yen namung gawe kuciwo
yen namung gawe nelongso
lilo atiku wes lilo

(musik)

eman ning nggeroso ati
roso sing mbiyen nyawiji
lamun bisa tresnaku ra bakal bubrah

ati ra bakal biso lali
ngugemi saben janji suci
dene siro sing mblenjani

wes cukup semene wae
anggonku nandang loro sing ning njero dodo
wes cukup semene wae
anggonmu natoni roso tresno

wes cukup semene wae
anggonku nandang loro sing ning njero dodo
wes cukup semene wae
yen namung gawe kuciwo
yen namung gawe nelongso
lilo atiku wes lilo

Terima kasih Telah membaca Lirik Lagu Ipa Hadi Sasono - Semene Wae. Bagikan juga ke teman anda.
Share ke Media Sosial
Baca juga Lirik Lagu Terkait lainnya: