Lirik Lagu Vita Alvia - Dijodohne

Lirik Lagu Vita Alvia - Dijodohne
Baca disini lirik dan info lagu Vita Alvia - Dijodohne. Lagudangdut terbaru ciptaan R Husin Albana. Lirik sak tenane aku nangis sak njerone atiku mergo kowe nompo di jodohno wong tuwomu.

Lirik Lagu Di Jodohne


Penyanyi: Vita Alvia
Judul lagu: Di jodohne
Pencipta: R. Husin Albana
Kategori: Lagu dangdut Terbaru

Vita Alvia kembali merilis lagu baru, kali ini sebuah lagu dangdut dengan lirik berbahasa Jawa berjudul Dijodohne. Lagu tersebut diciptakan oleh R. Husin Albana serta dirilis dibawah label Pelangi Records.

"Lirik ". Blog Lirik Lagu Dunia tidak berbagi link download lagu Vita Alvia - Dijodohne mp3 dan chord kunci gitar. Lirik lagu lengkapnya bisa anda baca di bawah ini.

Lihat juga: Lirik Lagu Sajojo

Vita Alvia - Dijodohne Lirik

saiki aku mung nyawang
kowe gandeng wong liyo
nangis atiku nelongso
ra ngiro kowe di jodohno

nelongso rasane nangis njerone ati
nganti pirang wektu biyen kowe tak barengi
jare janji suci sing luwes kepatri
bakal urip bareng selawase nganti rabutmu mutih

yo wes ben wes tak lilakne
yen pancen iki dalane
sing apik kanggo kowe
ugo biso mulyo selawase

sak tenane aku nangis
sak njerone atiku
mergo kowe nompo
di jodohno wong tuwomu

aku ra ngiro yen mburine
sing nyanding kowe wong liyo
mergo aku ra sido dadi bojomu

saiki aku mung nyawang
kowe gandeng wong liyo
nangis atiku nelongso
ra ngiro kowe di jodohno

nelongso rasane nangis njerone ati
nganti pirang wektu biyen kowe tak barengi
jare janji suci sing luwes kepati
bakal urip bareng selawase nganti rabutmu mutih

yo wes ben wes tak lilakne
yen pancen iki dalane
sing apik kanggo kowe
ugo biso mulyo selawae

sak tenane aku nangis
sak njerone atiku
mergo kowe nompo
di jodohno wong tuwomu

aku ra ngiro yen mburine
sing nyanding kowe wong liyo
mergo aku ra sido dadi bojomu

saiki aku mung nyawang
kowe gandeng wong liyo
nangis atiku nelongso
ra ngiro kowe di jodohne

saiki aku mung nyawang
kowe gandeng wong liyo
nangis atiku nelongso
ra ngiro kowe di jodohno

Terima kasih Telah membaca Lirik Lagu Vita Alvia - Dijodohne. Bagikan juga ke teman anda.
Share ke Media Sosial
Baca juga Lirik Lagu Terkait lainnya: