Lirik Lagu Tak Akoni Aku Sing Salah - Nella Kharisma

Lirik Lagu Tak Akoni Aku Sing Salah - Nella Kharisma
[lirik lagu dunia] Berikut ini adalah Lirik Lagu Tak Akoni Aku Sing Salah - Nella Kharisma. Lagu dangdut yang sebelumnya populer oleh NDX AKA.

Lirik Lagu Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah


Penyanyi: Nella Kharisma
Judul lagu: Tak Akoni Aku Sing Salah
Pencipta: Yonanda NDX A.K.A
Kategori: Lagu dangdut populer

Lagu Tak Akoni Aku Sing Salah sebelumnya sangat populer kala dinyanyikan oleh penyanyi aslinya yakni NDX AKA. Kini lagu tersebut dinyanyikan kembali oleh Nella Kharisma yang dirilis pada tanggal 18 September 2019 dibawah label Milady Record Official.

"Lirik Kabeh iki salahku Gawe remuk atimu Aku sing ngucap janji Aku sing mblenjani Pancen aku ra biso Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu" adalah potongan lirik Tak Akoni Aku Sing Salah - Nella Kharisma yang diciptakan oleh Yonanda NDX A.K.A

Blog Lirik Lagu Dunia tidak berbagi link download lagu Tak Akoni Aku Sing Salah - Nella Kharisma mp3 dan chord kunci gitar. Lirik lagu dunia lengkapnya bisa anda baca di bawah ini.

Lihat juga: Lirik Lagu Iklasno

Nella Kharisma - Tak Akoni Aku Sing Salah Lirik

Kangen yen kelingan awakmu
Loro ati mergo aku mergo atiku suloyo
Ninggal lungo tanpo kondho
Golek tresno sing liyo

Asmoroku wis bubrah
Gawe uripmu susah
Neng endi sliramu
Aku pengen ketemu

Kabeh iki salahku Gawe remuk atimu
Aku sing ngucap janji Aku sing mblenjani
Pancen aku ra biso Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu

Aku pengen ketemu ngucap pangapuraku kanggo kowe
Pancen aku sing kudu tok salahke


Rapp:

Sampun adoh ono neng moto
Tresno suci ilang muspro kebacut tak gawe gelo
Mbiyene tak sio-sio uwong sing ngorbanke wektu
Tresno kasih mung nggo aku gawe eluhmu metu

Udan raiso mbusak kahananmu sing pait
Amergo watakku gelem lungo tanpo ngomong pamit
Aku ngerti ulatmu terlanjur dadi peteng
Aku ora njaluk bali roso kangenku tak gawe lerem

Tak akoni aku sing salah gawe ati ajar ngalah
Pancen aku sing kleru cerito iki malah bubrah
Sosok yang kubanggakan walau ku bukan pilihan
Aku pasrah marang gusti tetep kudu bertahan

Tur yo piye meneh aku wis lilo legowo
Nadyan nek ketemu roso deg degan njero dodo
Tak coba sak kuatku jodoh ra bakal mlayu
Mugo sampean urip bareng aku

Chorus :

Kabeh iki salahku Gawe remuk atimu
Aku sing ngucap janji Aku sing mblenjani
Pancen aku ra biso Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu

Aku pengen ketemu Ngucap pangapuraku Kanggo kowe
Pancen aku sing kudu tok salahke

Terima kasih Telah membaca Lirik Lagu Tak Akoni Aku Sing Salah - Nella Kharisma. Bagikan juga ke teman anda.
Share ke Media Sosial
Baca juga Lirik Lagu Terkait lainnya: