Lirik Lagu Opo Mung Sakmene - Happy Asmara

Lirik Lagu Opo Mung Sakmene - Happy Asmara
[lirik lagu dunia] Berikut ini adalah Lirik Lagu Opo Mung Sakmene - Happy Asmara. Lagu dangdut berbahasa Jawa terbaru dari Happy Asmara.

Lirik Lagu Happy Asmara - Opo Mung Sak Mene


Penyanyi: Happy Asmara
Judul lagu: Opo Mung Sakmene
Pencipta: M. Muchson
Kategori: Lagu Jawa Terbaru

Happy Asmara seorang penyanyi dangdut berparas cantik ini kembali merilis lagu dangdut terbaru yang diberi judul Opo Mung Sakmene. Kali ini dirilis melalui Raffi Records pada tanggal 17 September 2019.

"Lirik Ojo Mbok Salahne Yen Aku Ninggalne Kowe Ojo Mbok Getuni Yen Aku Karo Liyane Rasane Wes Ra Betah Urip Koyo Ngene Luwih Becik Aku Tak Sing Ngalah Wae" adalah kutipan lirik Happy Asmara - Opo Mung Sakmene. Blog Lirik Lagu Dunia tidak berbagi link download lagu Opo Mung Sakmene - Happy Asmara mp3 dan chord kunci gitar. Lirik lagu dunia lengkapnya bisa anda baca di bawah ini.

Lihat juga: Lirik Lagu Happy Asmara - Penak Kekancan

Happy Asmara - Opo Mung Sak Mene Lirik

Opo Mung Sakmene Tresnomu Karo Aku
Opo Mung Sakmene Sayangmu Karo Aku
Mbiyen Sliramu Tak Gadang Gadang
Saiki Tresnomu Soyo Suwi Soyo Ilang

Opo Urip Mapan Iku Sing Dadi Alesan
Sliramu Iso Milih Lambe Tipis Lambe Abang
Aku Ra Ngerti Opo Neng Njero Atimu
Aku Ra Ngerti Opo Sing Dadi Karepmu

Ojo Mbok Salahne Yen Aku Ninggalne Kowe
Ojo Mbok Getuni Yen Aku Karo Liyane
Rasane Wes Ra Betah Urip Koyo Ngene
Luwih Becik Aku Tak Sing Ngalah Wae

Ojo Mbok Salahne Yen Aku Ninggalne Kowe
Ojo Mbok Getuni Yen Aku Karo Liyane
Rasane Wes Ra Betah Urip Koyo Ngene
Luwih Becik Aku Tak Sing Ngalah Wae

Opo Mung Sakmene Tresnomu Karo Aku
Opo Mung Sakmene Sayangmu Karo Aku
Mbiyen Sliramu Tak Gadang Gadang
Saiki Tresnomu Soyo Suwi Soyo Ilang

Opo Urip Mapan Iku Sing Dadi Alesan
Sliramu Iso Milih Lambe Tipis Lambe Abang
Aku Ra Ngerti Opo Neng Njero Atimu
Aku Ra Ngerti Opo Sing Dadi Karepmu

Ojo Mbok Salahne Yen Aku Ninggalne Kowe
Ojo Mbok Getuni Yen Aku Karo Liyane
Rasane Wes Ra Betah Urip Koyo Ngene
Luwih Becik Aku Tak Sing Ngalah Wae

Ojo Mbok Salahne Yen Aku Ninggalne Kowe
Ojo Mbok Getuni Yen Aku Karo Liyane
Rasane Wes Ra Betah Urip Koyo Ngene
Luwih Becik Aku Tak Sing Ngalah Wae

Wes Cukup Anggonmu Nglarani Aku
Uwes Cukup Anggonmu Nyikso Batinku
Endi Janjimu Arep Setyo Lan Tuhu
Atiku Loro Luwih Becik Tak Gowo Lungo
Atiku Loro Luwih Becik Tak Gowo Lungo

Terima kasih Telah membaca Lirik Lagu Opo Mung Sakmene - Happy Asmara. Bagikan juga ke teman anda.
Share ke Media Sosial
Baca juga Lirik Lagu Terkait lainnya: