Lirik Lagu Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma feat. Prabu

Lirik lagu Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo adalah lagu dangdut Jawa populer ciptaan Pendhoza. Lirik dan info lengkapnya baca disini.

Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo


Penyanyi : Nella Kharisma feat. Prabu
Judul lagu : Aku Cah Kerjo
Pencipta : Pendhoza
Kategori : Lagu Dangdut Jawa Populer

Aku Cah Kerjo adalah sebuah lagu dangdut populer ciptaan Pendhoza. Lagu tersebut pernah dinyanyikan juga oleh sederet penyanyi lainnya, salah satunya Nella Kharisma. Dalam menyanyikan lagu tersebut, Nella Kharisma tampil berduet bersama Prabu.

Lagu Aku Cah Kerjo dirilis di bawah label Samudra Record. Sedangkan video musiknya diunggah ke Youtube pada bulan Juni 2017 dalam channel resmi Samudra Record. Irama musik dangdut dalam lagu Aku Cah Kerjo terdengar asyik sekali. Lagu lainnya dari Nella Kharisma bertajuk Ngejur Ati.
Lihat juga lirik lagu lainnya : Lirik Lagu Ngejur Ati - Nella Kharisma
Berikut ini adalah selengkapnya Lirik Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma.

Lirik Aku Cah Kerjo
Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo

Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo


Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo Lirik

*Musik

bebasan nunggu mongso rendeng
anggongku le ngenteni kowe
wes ono sesasi genep dino iki

mas yen pancen tresnoku iki
mbok anggep ra ono gunane
aku ra kuciwo lan aku ra loro

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

anggonku ngabari yo mung lewat BBM-an
kadang sinyal angel marai dadi penghalang
neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
mergo trenso kui mestina akeh pacoban

sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
jembarno atimu sak jembare laut samudro
kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

mas yen pancen kuwi karepmu
aku yo mung tansah biso nunggu
tak kuatne atiku tanpo sliramu

mas nadyan kowe lungo kerjo
sing tak jalu kowe tetep setio
ojo nganti kegudho wanito liyo

sabaro aku yo mung cah kerjo
Note: lirik-lagu-dunia.blogspot.com never shared any files. We only write lyrics and information about music, songs, singers, and musicians.

Catatan : Blog lirik-lagu-dunia.blogspot.com tidak pernah membagikan file apapun (tidak membagikan link download lagu mp3). Kami hanya menulis lirik lagu dan informasi tentang musik, penyanyi, dan musisi terkait.

Saat ini anda bisa mendengarkan music online lewat aplikasi streaming musik di smartphone android maupun iPhone. Baik yang berbayar seperti iTunes, maupun yang menyediakan pilihan gratis Spotify, Joox dan lainnya.
Baca juga Lirik Lagu Terkait lainnya:
dangdut Lagu Jawa Nella Kharisma
Silakan Share / Bagikan

Lirik Lagu Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma feat. Prabu

melalui media sosial dibawah ini :