Lirik Lagu Lali Rasane Tresno - Via Vallen / Nella Kharisma

Lirik Lagu Via Vallen - Lali Rasane Tresno

Penyanyi : Via Vallen / Nella Kharisma / ACW Star
Judul lagu : Lali Rasane Tresno
Pencipta : ACW Star
Album : Lagu Jawa Dangdut Populer

Lagu Lali Rasane Tresno
Via Vallen memang sedang di atas puncak kariernya, lagu apapun yang ia nyanyikan bakal populer. Salah satunya adalah lagu berjudul Lali Rasane Tresno, lagu yang dipopulerkanoleh ACW Star ini juga dinyanyikan oleh Nella Kharisma dan kemudian meledak setelah dinyanyikan oleh Via Vallen.
Lagu Lali Rasane Tresno mengusung genre musik dangdut koplo yang berpadu dengan lirik rapp yang kerap disebut dengan hip hop dang dut atau disingkat Hip Dut.
Lihat juga lirik lagu Via Vallen terbaru lainnya : Lirik Lagu Ayang Ayang
Lirik Lali Rasane Tresno
Lagu ini diciptakan oleh ACW Star dan dirilis dibawah label Duo Ratu Hiphop dangdut. Anda bisa membeli lagu ini lewat media digital seperti iTunes, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer dan media pembelian musik lainnya.
Berikut ini adalah selengkapnya Lirik Lagu Lali Rasane Tresno - VIa Vallen , Nella Kharisma dan ACW Star.

Via Valen
Via Valen

Lirik Lagu Via Vallen - Lali Rasane Tresno


Via Vallen - Lali Rasane Tresno Lirik

padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

padange sinar rembulan
seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyawang
opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno
opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu
saiki wes luntur soko atiku

Rapp:

" biyen tau ono roso ning njero dodo
sak durunge kowe nggawe aku cidro
kowe tego ninggal lungo karo wong liyo
senadyan ati iki loro aku rapopo

wes suwe ora ketemu kowe teko nang arepku
kowe ngajak balen gawe kaget sakjroning atiku
tanpo roso bersalah kowe genggem tanganku
terus kowe ngomong pengen balen karo aku "


goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
sorry sorry to say deh aku raiso nrimo
mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan

padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi
demi ngentokne sliramu pamujaning ati
nanging opo kowe tego mblenjani janji
nganti eluh iki netes deres ning pipi

sudah lupakan saja cerita cinta kita berdua
karena di antara kita sudah tak ada rasa
rasa cinta yang dulu selalu ada
kini telah pergi menghilang, sayang

goro-goro awakmu tau ninggalke aku saiki ilang tresnoku
sorry sorry to say deh aku raiso nrimo, mergo saiki tresnoku wes tinggal kenangan

padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku
advertisement
Blog : https://lirik-lagu-dunia.blogspot.co.id/ tidak pernah membagikan file apapun. Kami hanya menulis lirik lagu dan informasi tentang musik, penyanyi, dan musisi terkait.

Blog https://lirik-lagu-dunia.blogspot.co.id/ never shared any files. We just write lyrics and information about music, singers and musicians.
Share

Lirik Lagu Lali Rasane Tresno - Via Vallen / Nella Kharisma

melalui media sosial dibawah ini :