Lirik Lagu Mas Paijo - Balasan Dek Lastri Despacito versi Jawa

Lirik Lagu Mas Paijo Despacito

Penyanyi : Parodi Despacito versi Jawa
Judul lagu : Mas Paijo
Pencipta : -
Album : Lagu cover Populer

Lagu Mas Paijo Despacito
Tak bisa di pungkiri bahwa lagu Despacito merupakan salah satu lagu paling populer saat ini, bahkan salah satu lagu paling populer sepanjang tahun 2017 berjalan. Beberapa youtuber merilis lagu despacito verso cover dan tak sedikit juga yang menggubahnya menjadi lagu parodi. Salah satu lagu parodi Despacito paling populer adalah lagu berjudul "Dek Lastri" yang dinyanyikan oleh Alief Rizky. Dan ternyata lagu tersebut juga mengundang perhatian netizen lainnya, mereka banyak yang membuat lagu balasan dari lagu Dek Lastri tersebut dengan judul "Mas Paijo". Lagu Despacito versi bahasa Jawa ini cukup populer diberbagai media sosial seperti instagram, facebook dan juga youtube. Berikut ini kami menuliskan kembali lirik lagu berjudul Mas Paijo yang merupakan balasan untuk lagu Despacito versi Jawa yang dinyanyikan oleh Alif Rizky.
Lihat juga lirik lagu Dek Lastri lainnya : Lirik Lagu Despacito versi Jawa
Lirik Lagu Mas Paijo - Balasan Dek Lastri Despacito versi Jawa
Anda bisa membeli lagu ini lewat media digital seperti iTunes, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer dan media pembelian musik lainnya.
Berikut ini adalah selengkapnya Lirik Lagu Mas Paijo - Balasan Dek Lastri Despacito versi Jawa

Mas Paijo
Mas Paijo

Lirik Lagu Mas Paijo - Balasan Dek Lastri Despacito versi Jawa


Lirik Lagu Mas Paijo Despacito

kok akeh wong do rasan-rasan
ngomong jere aku ngeliyo tenan... yeahh
o niki ora mung sepisan sayang yeahh...
o u woo... buyar

mas mas mbok ojok digubris
pisah iku dalan sing tragis
malah gae aku dadine sensi... sensi...

sak jane ku yo angele move on
masio wong wong omong sampean o'on
iki neng atiku wes sampean sihir sihir
sihir dadi sampe ra iso move on

duh... kok sampean iso sampe loro untu
opo sampean lali ra tuku jamu
mangkane jo mung ngilengke tuku pulso...

o... yeahh
yahh... mas aku pengen sampean balik normal
ojo cemburu terus ngono to mas
yen aku berubah ku njalok pangapuro

mas paijo
neng kene aku iki mung cah kerjo
ra macem macem ra neko neko
dek lastri iki yo ngerti duso

mas paijo
koncoku kui ncen bosku anyaran
bos bebek pagoane neng sarangan
mangkane aku kerjo tenanan

sepurane sepurane aku jarang ngabari
aku lagi enthuk shift bengi
turu esok kerjone sewengi
aku ora bakal lali lan ra bakal mblenjani
ra neko karo si bandi
bos ku bebek seng mbok cemburoni

yo neng kene ku cah kerjo kulakan bebek neng solo
madiun, nganjuk, soroboyo lan ku ra pernah ngeliyo
yo tau rodok seneng karo seng jenenge bambang
tapi gak sido seneng mergo untune abang
pancen ra ono seng so nandingi sampean hee..
ra tego ra tego ngomongi ro sampean hee
mulo percoyo ro sliraku iki to mas he
ben iso koyo seng wes mulo mas he

ra sido ra sido aku ora tego
yen ora percoyo ngaliho ngaliho
sayang ku ra betah ku ra njalok pisah
yo wes ojo brubah yo wes ojo pisah

ra sido ra sido aku ora tego
yen ora percoyo ngaliho ngaliho
neng yen mbok paido wes aku ra popo
yen numpak motor o mung ba bayoho eee...

mas paijo
neng kene aku iki mung cah kerjo
ra macem macem ra neko neko
dek lastri iki yo ngerti duso

mas paijo
koncoku kui ncen bosku anyaran
bos bebek pagoane neng sarangan
mangkane aku kerjo tenanan

sepurane sepurane aku jarang ngabari
aku lagi enthuk shift bengi
turu esok kerjone sewengi
aku ora bakal lali lan ra bakal mblenjani
ra neko karo si bandi
bos ku bebek seng mbok cemburoni

mas paijo
eleng sliramu ngajak neng suroboyo
bar kui terus langsung moro mojokerto
neng kono sampe dino seloso

ra sido ra sido aku ora tego
yen ora percoyo ngaliho ngaliho
tenanan ku yo setia
karep iso dadi bahagia

ra sido ra sido aku ora tego
yen ora percoyo ngaliho ngaliho
tenanan ku yo setia
karep iso dadi bahagia
mas paijo
Blog : https://lirik-lagu-dunia.blogspot.co.id/ tidak pernah membagikan file apapun. Kami hanya menulis lirik lagu dan informasi tentang musik, penyanyi, dan musisi terkait.

Blog https://lirik-lagu-dunia.blogspot.co.id/ never shared any files. We just write lyrics and information about music, singers and musicians.
Silakan Share

Lirik Lagu Mas Paijo - Balasan Dek Lastri Despacito versi Jawa

melalu media sosial anda atau klik berikut ini :