Lirik Lagu Dunia
Info Lagu Terbaru dan Kumpulan Lirik Lagu Lengkap : lagu baru, lawas, Indonesia, barat, korea, dangdut dan lainnya

Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji | Lagu Jawa

NDX AKA - Tanjung Mas Ninggal Janji Penyanyi : NDX AKA Judul lagu : Tanjung Mas Ninggal Janji Pencipta : Didi Kempot Album : Lagu Jaw...

Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji | Lagu Jawa

NDX AKA - Tanjung Mas Ninggal Janji

Penyanyi : NDX AKA
Judul lagu : Tanjung Mas Ninggal Janji
Pencipta : Didi Kempot
Album : Lagu Jawa Populer

Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji
Ada beberapa lagu jawa berjudul Tanjung Mas Ninggal Janji, salah satunya adalah lagu campursari Didi Kempot. Dan NDX AXA memodifikasi lagu populer dari Didi Kempot tersebut menjadi sebuah lagu hiphop berbahasa jawa yang unik. Tentunya ditambah dengan lirik lirik rap khas NDX, namun pada bagian chorus tetap menggunakan lagu Tanjung Mas Ninggal Janji versi Didi Kempot.
Lihat juga lirik lagu lainnya : Lirik Lagu Teman Rasa Pacar
Lirik Tanjung Mas Ninggal Janji | Lagu Jawa
Berikut ini selengkapnya Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji.

Didi Kempot
Didi Kempot

Lirik Lagu NDX AKA - Tanjung Mas Ninggal Janji


NDX AKA - Tanjung Mas Ninggal Janji Lirik

"dik sejatine ono opo to
sifatmu kok wis bedo, mbiyen manis, tak teliti
jebul mung lamis, adoh nggo seko aku dik, adohhhh banget

pangapurane mas
aku ra betah
(kenopo)
marang sliramu
aku minggat ojo dik
aku minggat ojo dik ojo "

ning pelabuhan iki kowe ninggalke janji
sing ra bakal ilang seko atiku iki
kowe tak sayangi malah kowe blenjani
saiki gawe tangis mergo janji mung lamis

kowe saiki lungo ninggal aku nelongso
opo dasar aku iki uwis lilo
lupa kahanan saiki atiku loro
ora iso ngeti kowe lungo ning ngendi

percoyone awakku nglepas kepergianmu
opo dasar atiku uwis kecantol atimu
nanging saiki ilang roso tulus tresnamu
sing mbiyen kanggo aku nanging kabeh kuwi palsu
uwis tak cobo-cobo njajal karo wong liyo
malah dadine podo malah soyo cidro
dadi ra ilang-ilang karo awakmu kuwi
sing ra iso ilang seko atiku iki

aku isih kelingan naliko ing pelabuhan
kowe janji lungo ra ono sewulan
nanging saiki wis luwih ing janji
nyatane kowe ora bali-bali
ning pelabuhan tanjung mas kene (tanjung mas kene)
biyen aku ngeterke kowe (rewo-rewo jos)
ning pelabuhan semarang kene (ea..ea..ea..ea..ea..ea..ea..)
aku tansah ngenteni kowe

ngetio dik ning kene aku ngenteni kowe
awal mulane kowe ninggal aku dewe
ora elingo pas awak dek isih bebarengan
nanging saiki kowe malah ra ngeling-wling
ilang saiki ilang bablas saiki bablas
roso sayangmu kandas dadi kabeh soyo melas
mikir kahanan iki gawe loro ning ati
karepane atiku kembalilah kepadaku

aku isih kelingan naliko ing pelabuhan
kowe janji lungo ra ono sewulan
nanging saiki wis luwih ing janji
nyatane kowe ora bali-bali
ning pelabuhan tanjung mas kene (tanjung mas kene)
biyen aku ngeterke kowe (rewo-rewo jos)
ning pelabuhan semarang kene (ea..ea..ea..ea..ea..ea..ea..)
aku tansah ngenteni kowe

dik kowe tak enteni malah kowe ra rumongso
karo wong liyo gawe atiku cidro
kabeh uwis musno dadi keloro-loro
uwis tak lali-lali malah tambah soyo ndadi
mergo uwis lali opo ncen dilaleake
kowe ninggalke janji tresnane awak dewe
sing mbiyen tok ucapke nganggo manise lambe
opo dasar kowe yp mung arep nglaraake

aku isih kelingan naliko ing pelabuhan
kowe janji lungo ra ono sewulan
nanging saiki wis luwih ing janji
nyatane kowe ora bali-bali
ning pelabuhan tanjung mas kene (tanjung mas kene)
biyen aku ngeterke kowe (rewo-rewo jos)
ning pelabuhan semarang kene (ea..ea..ea..ea..ea..ea..ea..)
aku tansah ngenteni kowe

* Disclaimer :
Blog http://lirik-lagu-dunia.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download lagu Tanjung Mas Ninggal Janji mp3. Blog ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu Dunia beserta chord dan kunci Gitar. Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.
Suka / Bagikan :