Lirik Lagu Ngamen 5 dan Terjemahan

Eny sagita - Ngamen 5

Penyanyi : Eny Sagita / Soimah
Judul lagu : Namen 5
Pencipta : OM Sagita
Album : Lagu Jawa dangdut populer

Lagu Jawa Populer
Langu Ngamen 5 adalah salah satu lagu Berbahasa Jawa populer. Lagu ini pertama kali dipopulerkan oleh grup musik Orkes Melayu / OM Sagita dengan penyanyi utamanya "Eny Sagita". Namun lagu ini meraih kepopuleran setelah sering dinyanyikan leh artis serba bisa Soimah. Sebagai lagu bergenre dangdut yang sedang populer lagu Ngame 5 juga sering dinyanyikan oleh Penyanyi lain seperti Via Vallen dan penyanyi lainnya.
Lihat juga lirik lagu lainnya : Lirik Lagu Kanggo Kowe
Lirik Ngamen 5 dan Terjemahan
Berikut selengkapnya Lirik Lagu Ngamen 5 dan Terjemahan.

Soimah
Soimah

Lirik Lagu Namen 5


Ngamen 5 lirik

tak sawang-sawang kowe ganteng tenang
rasane aku pengen kenalan
kenalan neng lesehan
wonge ganteng nganggo klambi abang

yen ra keliru aku tau ketemu
naliko kowe bareng ro kancamu
mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
ombenane es jus melon karo susu

saiki aku nembe ngerasakno
pacaran karo wong kertosono
gantenge koyok arjuno
esemane koyok raden gatutkoco

senadyan awakku kebak tatoan rodo tenan
nanging aku isih nduwe roso sopan
senadyan kupingku kebak tindikan
nanging aku calon jutawan


cah ganteng ojo sumelang
melu aku tak jak ngamen nang prapatan
njaluk hape mesti keturutan
angger gelem ora mangan sangang wulan

tak sawang-sawang kowe ganteng tenang
rasane aku pengen kenalan
kenalan neng lesehan
wonge ganteng nganggo klambi abang

yen ra keliru aku tau ketemu
naliko kowe bareng ro kancamu
mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
ombenane es jus melon karo susu

saiki aku nembe ngerasakno
pacaran karo wong kertosono
gantenge koyok arjuno
esemane koyok raden gatutkoco

senadyan awakku kebak tatoan rodo tenan
nanging aku isih nduwe roso sopan
senadyan kupingku kebak tindikan
nanging aku calon jutawan

cah ganteng ojo sumelang
melu aku tak jak ngamen nang prapatan
njaluk hape mesti keturutan
angger gelem ora mangan sangang wulan

tak sawang-sawang kowe ganteng tenang
rasane aku pengen kenalan
kenalan neng lesehan
wonge ganteng nganggo klambi abang

yen ra keliru aku tau ketemu
naliko kowe bareng ro kancamu
mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
ombenane es jus melon karo susu

saiki aku nembe ngerasakno
pacaran karo wong kertosono
gantenge koyok arjuno
esemane koyok raden gatutkoco

senadyan awakku kebak tatoan rodo tenan
nanging aku isih nduwe roso sopan
senadyan kupingku kebak tindikan
nanging aku calon jutawan

cah ganteng ojo sumelang
melu aku tak jak ngamen nang prapatan
njaluk hape mesti keturutan
angger gelem ora mangan sangang wulan
angger gelem ora mangan sangang wulan
Blog : https://lirik-lagu-dunia.blogspot.co.id/ tidak pernah membagikan file apapun. Kami hanya menulis lirik lagu dan informasi tentang musik, penyanyi, dan musisi terkait.

Blog https://lirik-lagu-dunia.blogspot.co.id/ never shared any files. We just write lyrics and information about music, singers and musicians.
Silakan Share

Lirik Lagu Ngamen 5 dan Terjemahan

melalui media sosial anda atau klik berikut ini :