Lirik Lagu Dunia
Info Lagu Terbaru dan Kumpulan Lirik Lagu Lengkap : lagu baru, lawas, Indonesia, barat, korea, dangdut dan lainnya

Lirik Lagu NDX A.K.A - Ngenes Dadi Bojomu

Lirik Lagu NDX A.K.A - Ngenes Dadi Bojomu

Lagu NDX A.K.A - Ngenes Dadi Bojomu

Penyanyi : NDX AKA
Judul lagu : Ngenes Dadi Bojomu
Pencipta : Wulan Viano
Album : Lagu Jawa terbaru

Lagu Ngenes Dadi Bojomu
Grup musik unik NDX A.K.A kembali merilis lagu baru, kali ini sebuah lagu lawas dengan nuansa baru berjudul Ngenes Dadi Bojomu. Lagu Nengenes Dadi Bojomu diciptakan oleh Wulan Viano dan lagu ini juga pernah dipopulerkan Arif Citenx.
Sebelumnya mereka meilis lagu berjudul Konco Mesra.
Lihat juga lirik lagu lainnya : Lirik Lagu Konco Mesra
Lirik Ngenes Dadi Bojomu
Berikut ini selengkapnya Lirik Lagu NDX A.K.A - Ngenes Dadi Bojomu.

NDX AKA
NDX AKA

Lirik Lagu Ngenes Dadi Bojomu


NDX A.K.A - Ngenes Dadi Bojomu Lirik

mbok mbok mbok duh kepiye nasibku
nemu bojo kok soro uripku
wes ora iso masak, pintere mung macak
karo seneng mbentak-mbentak

pak pak pak kudu piye caramu
nduwe rabi kok mung nguras dunyamu
tak rewangi mbendino megawe rekoso
yo sik kurang ae gawe belonjo

nemu bojo kowe nggarakno ati letih
kudu piye carane yen kowe mung ngeremehke
dingerteni ora ngerti kok malah nakoni ati
bikin aku frustrasi, marahi stroke dini

aku yo wes wegah kalau terus mengalah
nyawang kowe jengah, nggarahi pengen bubrah
mbok yo mikiri dek opo kekuranganku iki
mbok gawe aku ki

aku cukup sabar nganti ati sumegar
yen kepengen bubar monggo dipun gelar
dasare aku bosen karo tingkah polahmu
yang tak mau mengerti perasaanku

wes ra gelem ndungo tapi njaluk urip mulyo
karepe mung shopping santai happy sak ben dino
wes ra iso manak susah yen arep dicandak
sungguh ngenes tenanan aku dadi bojomu

pancene biyen ku ngidam sliramu, jujur biyen kowe ayu
salah kedaden aku sampe ngedol sawahku
gawe ragate sliramu, mbandani kekarepanmu
sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

wes ra gelem ndungo tapi njaluk mulyo
karepe mung shopping santai happy sak ben dino
wes ra iso masak pintere mung macak
ngenes temenan aku dadi bojomu

mbok mbok mbok duh kepiye nasibku
nemu bojo kok soro uripku
wes ora iso masak, pintere mung macak
karo seneng mbentak-mbentak

pak pak pak kudu piye caramu
nduwe rabi kok mung nguras dunyamu
tak rewangi mbendino megawe rekoso
yo sik kurang ae gawe belonjo

nemu bojo kowe nggarakno ati letih
kudu piye carane yen kowe mung ngeremehke
dingerteni ora ngerti kok malah nakoni ati
bikin aku frustrasi, marahi stroke dini

aku yo wes wegah kalau terus mengalah
nyawang kowe jengah, nggarahi pengen bubrah
mbok yo mikiri dek opo kekuranganku iki
mbok gawe aku ki ...

aku cukup sabar nganti ati sumegar
yen kepengen bubar monggo dipun gelar
dasare aku bosen karo tingkah polahmu
yang tak mau mengerti perasaanku

wes ra gelem ndungo tapi njaluk urip mulyo
karepe mung shopping santai happy sak ben dino
wes ra iso manak susah yen arep dicandak
sungguh ngenes tenanan aku dadi bojomu

pancene biyen ku ngidam sliramu, jujur biyen kowe ayu
salah kedaden aku sampe ngedol sawahku
gawe ragate sliramu, mbandani kekarepanmu
sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

wes ra gelem ndungo tapi njaluk mulyo
karepe mung shopping santai happy sak ben dino
wes ra iso masak pintere mung macak
ngenes temenan aku dadi bojomu

* Disclaimer :
Blog http://lirik-lagu-dunia.blogspot.com ini tidak menyediakan link Download lagu NDX A.K.A - Ngenes Dadi Bojomu mp3. Blog ini hanya menyediakan kumpulan lirik lagu Dunia beserta chord dan kunci Gitar. Semua materi lagu dan lirik merupakan hak cipta dari pemilik yang bersangkutan.
Suka / Bagikan :